Szállás

 

002

 

Elszállásolás lehetőségei

 

Faházakban (szezonális) 4 és 6 ágyas szobákban 116 fő
Kőépületben (egész évben) 2 és 6 ágyas szobákban 54 fő

 

Szállás faépületben

 

A vadregényes, erdei környezetben, négy faház-blokkban, blokkonként öt darab emeletes ággyal berendezett szobákban helyezzük el vendégeinket. A szobák berendezéséhez tartozik az ágynemű használata is, valamint tárolószekrény, asztal, székek. A faházak fedett teraszán is kellemesen lehet pihenni. Külön álló faházblokkban található a nemek szerinti elkülönített wc, hideg-meleg vizes mosdó és zuhanyzó. Szezonális jelleggel, 116 fő elszállásolását tudjuk biztosítani.

fahaz

 

Szállás kőépületben

Egész évben tudunk szállást biztosítani 54 fő részére, a központi fűtéssel ellátott kőépületünkben,  hat darab nyolc ágyas és három darab kettő ágyas szobában .  A szobák berendezéséhez tartozik az ágynemű használata is, valamint tárolószekrény, asztal, székek. A szobák előtti teraszos pihenő kellemes kikapcsolódást nyújt. Az épület folyosójáról nyílik a nemek szerint elkülönített vizesblokk. Akadálymentesített szoba és mosdóhelyiség is rendelkezésre áll.

 

koepulet

 

A tábor szálláshelyeinek elfoglalása 14:00 órától, a szálláshely átadása utolsó nap 9:00 óráig történik. Az egyéni kéréseket a lehetőségekhez képest figyelembe vesszük. Előzetes egyeztetéssel sátorhely kialakítására is van lehetőség.


 

Egyedi igények esetén egyedi árazásra is van lehetőség!

 

A költségek tartalmazzák a mosatás díját.

Az idegenforgalmi adó mértéke: 200 Ft/fő/éjszaka, mely 18. életévtől fizetendő, kivételt képez a tanulói, ill. hallgatói jogviszonyban álló személy, valamint, az a 18. életévét betöltött felnőtt, aki igazoltan közfeladatot lát el.
(Igazolást a munkáltató intézménytől kell hozni.)


 

Kapcsolat

Tel: +36 (32) 431-140

Mobil: +36 (30) 549-4239 | +36 (30) 549-4209

E-mail: info@tarjantabor.hu

Erdei iskola

iskola

Erdei óvoda

ovoda

Facebook

fb ikon